• DOLAR 32.34
  • EURO 35.193
  • ALTIN 2245.652
  • ...
Yeşilay üyelerine “Oryantasyon” eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir asırdır bağımlılıklar ile mücadele veren Yeşilay, gücünü üye ve gönüllülerinden alıyor. Bu kapsamda çalışmalarına üyeleri ile beraber hız kazandırmak isteyen Yeşilay Mardin Şubesi, Yeşil Kitap Kafe’de eğitim programı düzenledi.

Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu tarafından verilen eğitime, şube üyeleri katılım sağladı. Üyeler, Yeşilay’ın tarihçesi, çalışma alanları, şube faaliyetleri, dernek tüzüğü ve üyesi olduğu derneğe aidiyet duygusunun yerleşmesi konusunda eğitim aldılar.

Üyelere yönelik eğitimler hakkında gazetecilere bilgi veren Şube Başkanı Günlüoğlu, “Oryantasyon programımızla birlikte üyelerimiz yaptığımız çalışmalar hakkında kadar bilgi sahibi oluyorlar, böylece etrafındaki kişilere daha iyi bilgi akışı ile mücadelemize katkı sağlıyor. Kendileri de eğitim alarak gelişimlerine katkı sağlıyor. Üyelerimizi çalışmalarımıza her zaman davet ediyoruz. Bizler üyelerimiz, gönüllülerimiz ile beraber daha güçlüyüz, eğitim çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Yeşilay Şubesi, üye ve gönüllülerine yönelik eğitimleri yakın zamanda tüm üyelerine ulaşmayı, zararlı alışkanlıklar ile mücadelede daha etkin görev almaya hazırlanıyor. Eğitimin sonunda gelen sorulara yanıt verildi, üyelerden gelen öneriler dinlendi. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir