• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
İşgalciler özel kuvvetlerini Han Yunus’tan tahliye etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İşgalci Siyonist sözcüsü, Han Yunus’ta bulunan özel kuvvetlerini tahliye ettiklerinin ve kurtarma helikopteriyle askerler arasında meydan gelen telsiz konuşmalarının görüldüğü bir video yayınladı.

Yayınlanan videoda özel kuvvetlerin Han Yunus’tan tahliye edildiği anlar görülüyor.

İşgal sözcüsü, videoya pilotla gerçekleşen bir konuşmayı da ekledi. Telsiz kaydında asker pilota, "Bölgemde daha fazla savaşçı görüyor musunuz?" diye soruyor. Pilotta, "Herkesin binip binmediğini bilmiyorum." diye cevap veriyor.  

Sözcü videoya dair yaptığı açıklamalarına şunları da ekledi: "israil ordusu, Han Yunus’ta özel kuvvetlerimizin operasyonun olduğu gece, kurtarma helikopteri ile askerlerimizin arasında geçen telsiz kayıtlarını yayınladı. Tehlikeler ve zor koşullar altında, Gazze'de savaşçı olmamasını sağlamak için kurtarma personelimiz orada kaldı."

Helikopterin iniş ve kalkış süresi hakkında bilgi veren siyonist işgalci, "Kurtarma helikopteri 3 dakika kadar yerde kaldı. Askerlerin binmesi 48 saniye geri kalan süredeyse kalan asker var mı yok mu? Teftişi yapıldı. Kalan askerin olmadığına emin olunduktan sonra helikopterin kalkışını gerçekleştirdi." şeklinde konuştu.  (Zeyd Varol - İLKHA) 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir