• DOLAR 32.462
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2471.642
  • ...
İleri Excel Kursu İstanbul Biladım Eğitim Merkezi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bilgisayar programları hakkında daha geniş bilgiye sahip olmak ve farklı alanlarda yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız, bir kursa gitmenizde fayda vardır. 2005 yılında kurulmuş olan Biladım eğitim merkezi öğrencilerine uzaktan ve diledikleri yerde, ders imkanı sağlayarak sertifikalar vermektedir.

Sektöre Uygun Çözümler

Birbirinden farklı alanlarda çalışan insanların ortak buluşma noktası olan Biladım, grafik tasarımdan, yazılıma kadar genişleyen uzman kadrosuyla, derler vermektedir. Sektörlerde yayın şekilde kullanılan yazılımları ve programları tercih eden eğitim kurumu, kişileri sektörde bilgili ve becerikli kılmak için uğraşmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurs belgeleri veren şirket, öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurarak, teknolojik gelişmeler ışığında eğitimlerine devam etmektedir.

Excel Programı

Genellikle tablolama, formül işlemlerinin yapıldığı Microsoft Office programlarını kapsayan bu program, birçok alanda öğrencilere faydalı olmaktadır. Genellemeler yapılarak kesin sonuçlara ulaşabilen yazılıma sahip program, insanların hayatlarını kolaylaştırırken aynı zamanda kaliteli veriyi karşı tarafa aktarmada da oldukça iyidir. İleri Excel kursu veren Biladım eğitim kurumu, ileri derecede Excel kullanmak isteyen öğrencilerle çalışır. Hızlı şekilde raporlama, grafikleme yapılması gereken meslek gruplarında oldukça faydalı olan Excel programı kursuna katılmak için gerekli şartların sağlanması gerekir.

İleri Excel Kursu İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Kursa katılmak için gerekli şartlar, Excel programını tanımak, bilmek, hangi amaçlarla kullanıldığı konusunda bilgi sahibi olmak. Tablolar oluşturarak veri girişi sağlamak ve bu verilerin temel formüllerle uygulanabilirliğini bilmenin yanında programın ara yüzü hakkında da bilgili olan öğrenciler rahatlıkla bu programa katılarak sertifikalarını alabilir ve kariyerlerinde yükselebilirler.

Kursa Kimler Katılabilir?

Kursa katılmak isteyen kişiler farklı meslek gruplarından olabilmektedir. Bu aralık değişken de olsa genellik, mühendislik öğrencileri, muhasebe bölümü bitirmiş kişiler, satış ve pazarlama alanında çalışıp rapor tutması gereken kişiler ve bankacılar sıklıkla Ms Office kursu programlarını tercih etmektedir. İnsanların çalışma hayatına yön veren ve kolaylık sağlayan bu program dahilinde birbirinden farklı formül öğrenilerek, günlük hayatta kullanım örnekleri sunulmaktadır.

Ders Saatleri Nasıldır?

Derslerin başlangıcında bilgileri pekiştirmek ve eksikleri kapatmak için beş saat olarak ayarlanmış programda, temel Excel bilgileri pekiştirilir, geri kalan yirmi beş saatlik program içerisinde, öğrencilerin günlük ve iş hayatlarında işlerine yarayacak formüller, uygulamalar gösterilmektedir. Katılımcılarının yaklaşık olarak iki ay içerisinde kursu tamamlaması sağlanmaktadır. 48 saat olarak anlatılan Ms Office programlarından Word, Outlook ve Powerpoint hediye edilmektedir. Öğrencilerin her açıdan başarılı şekilde kursu tamamlaması sağlanır.

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir