• DOLAR 32.339
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2240.922
  • ...
Batmanlılar sağlık için yürüdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, HİS Federasyonu ile birlikte 81 ilde eş zamanlı ‘Sağlık İçin Birlikte Yürüyelim’ sloganıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Her yaştan vatandaşın katılım sağladığı yürüyüş, saat 14.00’da Batman Park AVM önünde başlayıp Atatürk Parkında son buldu.

‘Sağlık İçin Birlikte Yürüyelim’ etkinliğinin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, “Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ile birlikte düzenlediğimiz ‘Sağlık için beraber yürüyelim’ etkinliğinde 3 yaşından 93 yaşına kadar 81 ilimizde olduğu gibi Batman’da da halkımızla birlikte eş zamanlı olarak yürüyüş gerçekleştirdik. Katılım sağlayarak destek olan kamu kurum ve kuruluşlara, STK’lara, antrenörlerimize, sporcularımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sağlık için farklı zamanlarda bu tür dikkat çekici etkinlikler yapmaya ve halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir