• DOLAR 32.6
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2491.072
  • ...
HÜDA PAR'dan Hilvan'da bir dizi ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen, beraberindeki heyetle ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Göçmen, ekonomik sorunlar nedeniyle esnafın zor günler geçirdiğini ifade etti.

Kendilerini ziyaret eden Göçmen’e sorunlarını ve sıkıntılarını anlatan ilçe esnafı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip heyete teşekkür etti.

Rutin olarak yaptığı esnaf ziyaretinin ardından Göçmen, kısa süre önce Hilvan Halk Eğitim Merkezine atanan Orhan Bebe’yi de makamında ziyaret edip "hayırlı olsun" temennisinde bulundu ve  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Göçmen, haftalık olarak esnaf ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Göçmen, " Esnafın sorunları arasında genelde borçla yapılan alışverişler, genel ekonomik sorunlar ve ilçe halkının ekonomik durumu gibi sorunlar var. Temennimiz biran önce ekonomik sorunların çözülmesi ve esnafın rahatlamasıdır. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi’ne yeni atanan Orhan Bebe’yi ziyaret edip hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Halk Eğitim Merkezi’nin ilçeye yapacak hizmetlerin önemi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk." dedi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir