• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...
Bıçaklanan damat hayatını kaybetti, annesi ağır yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Olay, dün gece Şahinbey ilçesi Üçoklar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kahramanmaraş'ta yaşayan Eser Efsane (36), Damla Efsane (27) ile birkaç ay önce nişanlandı. Bir süre sonra düğün öncesi resmi nikahları kıyılan çiftin, aileleri düğün hazırlıklarına başladı.

Düğün hazırlıkları için alışverişe çıkan çiftin, aileleri arasında tartışma yaşanması üzerine damat Eser Efsane, ailesiyle birlikte Kahramanmaraş’a döndü. Tartışmanın ardından Damla Efsane’nin ailesi düğünden vazgeçti. Kız ailesinin düğüne izin vermemesi üzerine anlaşan çift, bir süre önce kaçarak Kahramanmaraş'a gitti. Her iki ailenin büyüklerinin araya girmesi ile Damla Efsane'nin ailesi düğün için izin verdi.

Dün gece gelinin ailesinin ikamet ettiği evin önünde kına gecesi düzenlendi. Gecede gelinin, isimleri henüz öğrenilemeyen yakınları, düğün esnasında damat Eser Efsane ve annesi Meryem Fidan ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine gelinin yakınları, damat Eser Efsane ve annesi Meryem Fidan'a bıçakla saldırdı. Boğazından bıçaklanan damat ve annesi kanlar içinde yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Damat ve annesi, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına yaralılardan damat Eser Efsane, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden anne Meryem Fidan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Damadın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilecek.

Öte yandan gelinin yakınlarının, düğündeki davetlilerin olaya müdahale etmemeleri için çevredekileri biber gazı ile uzaklaştırdıkları öne sürüldü.

Olayın ardından başlatılan çalışma kapsamında olaya karıştıkları gerekçesiyle 4 kişi gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)  





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir