• DOLAR 32.53
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2429.007
  • ...
Müftülükten Cami Fonksiyonlarına Yönelik Toplantı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak, örnek projelerin hayata geçirilmesini sağlamak, görevlilerin motivasyonunu artırmak amacıyla Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan Cami Görevlileri Çalıştayına görevli Zekeriya Doğan, Mehmet Keskin, Levent Uçkan ve Mustafa Başkonak katılarak verimliliğin arttırılması, din görevlilerinin misyonu ve vizyonun nasıl olması gerektiğini üç bölüm halinde Tarsus merkez ve köy camilerinde görevli tüm imam hatiplere anlattılar.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Tarsus Müftüsü Abdülkerim Akbaba: "Yapılan sunumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıya katılan misafirlere ve cami görevlilerimize çok teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.
 
Toplantıda Mustafa Başkonak engellilere İslam`ı ulaştırmanın öneminden bahsederek kendi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Levent Uçkan ise bir imam hatipli olarak Kadıköy`de yaptığı sosyal faaliyetleri bunun neticesinde çalışmalarının nasıl şekillendiğini ve sayısının nasıl arttığını örnekleri ile anlattı. Mehmet Keskin ise, din hizmetlerinde teknolojiden özellikle bilgisayardan yararlanmanın verimliliği artıracağını örnekleri ile anlattı.(A. Hakim Kurt- R. Tekyıldız- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir