• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
'Müslüman kadınları vahşice katleden siyonist çeteye dur demeliyiz!'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İşgalci Siyonistler Kudüs'le Ramallah arasındaki Kalendiya kontrol noktasında masum bir Filistinli kadını vahşice katletti.

İşgalci siyonist çetenin son zamanlarda mazlum Filistin halkını kadın erkek demeden kontrol noktalarında vahşice katletmesine tepki gösteren İnsan Hak ve Özgürlükler Platformu Sözcüsü Feyzi Aydın, katil çeteyi şiddetle telin ederek Müslümanları Filistin davasına sahip çıkmaya çağırdı.

Vahşi siyonist çetenin, dünyanın gözleri önünde hürriyetlerini kısıtladığı Filistin halkını katlettiğini belirten Aydın, "Siyonistler küstahlık ve şımarıklıkta sınır tanımıyor. İşgal altında tuttuğu Filistin'de kontrol noktalarında durdurduğu sivil kadın ve erkekleri, hatta çocuk yaştaki insanları basit bahanelerle vahşice katlediyor. Bu vahşi katliamlardan biri daha önceki gün yaşandı. İşgalci israil güçleri, Kudüs'le Ramallah arasındaki Kalendiya kontrol noktasında vahşi bir cinayet işledi. Kalendiya kontrol noktasında görevli işgal askerleri bıçak taşıdığı iddiasıyla Filistinli bir kadına yakın mesafeden ateş açtı. Katil israil güçlerinin ateş açtığı Filistinli kadın kameralar önünde şehit oldu." diye konuştu.

"Ümmetin sessizliği ve duyarsızlığı bizleri daha da üzüyor"

Müslüman Filistin halkının uğradığı zulüm, katliam ve vahşetin yüreklerini dağladığını söyleyen Aydın, ümmeti Filistinlilere sahip çıkmaya çağırdı. Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

"İçimiz kanıyor, yüreğimiz yanıyor. Ümmet adına, ümmetin kurtuluşu adına ümmetin en büyük düşmanıyla, siyonist çeteyle mücadele eden mazlum Filistin halkının uğradığı vahşet ve cinayetler bizi derinden üzüyor. Ümmetin sessizliği ve duyarsızlığı bizleri daha da üzüyor."

"Siyonist saldırganlık karşısındaki bu pasiflik ve duyarsızlık hayret uyandırıyor"

Yahudilerin Müslüman kadına düşmanlığının Peygamberin döneminden beri süregeldiğini vurgulayan Aydın, "Yahudiler Müslüman kadına düşmandır. Saadet asrında Yahudiler ile Müslümanlar arasındaki ilk çatışma da ırz düşmanı Yahudi çetelerinin bir Müslüman kadına hakaret edip taciz etmesinden kaynaklandı. Siyonist barbarlar herkesin gözleri önünde Müslüman kadınları durduruyor. Onları kurşuna dizip katlediyor ve hiç kimsenin de sesi çıkmıyor. Siyonist saldırganlık karşısındaki bu pasiflik ve duyarsızlık hayret uyandırıyor." ifadelerini kullandı.

"Bu barbar saldırı ve cinayetlere niye sesiniz çıkmıyor"

Kadın hakları konusunda mangalda kül bırakmayan sözde kadın örgütlerine, kadın hakları savunucusu STK'lara çağrıda bulunan Aydın, "Basit bir olayda dünyayı ayağa kaldırıyorsunuz. Özgürlük ve insan hakları havarisi kesiliyorsunuz. Mazlum Filistinli kadınlara yönelik bu barbar saldırı ve cinayetlere niye sesiniz çıkmıyor? Eğer samimiyseniz bu duyarsızlığınızın kaynağı ne? Kadın haklarını böyle mi savunacaksınız? Yoksa derdiniz kadın hak ve özgürlüğü adı altında İslam'a, ahlaka ve namusa düşmanlık mı?" diyerek tepki gösterdi.

"Mazlum Filistinli kardeşlerimize sahip çıkmalıyız"

Müslüman halka çağrıda bulunan Aydın, son olarak şunları söyledi: "İmkânlarımız dâhilinde siyonist çetelerle mücadele edip mazlum Filistinli kardeşlerimize sahip çıkmak biz Müslümanlar için artık bir farz konumuna gelmiştir. Çünkü Filistin halkı, Hamas, İslami cihat ve diğer direniş güçleri ümmet adına, ümmetin en büyük düşmanıyla mücadele ediyorlar. Bu kardeşlerimize maddi anlamda destek olabiliriz. Siyonistlerin ürünlerine boykot uygulayarak da mücadelelerine katkıda bulunabiliriz. Filistin davası kutsal bir davadır. Davaların anasıdır. Kudüs'ün, Mescid-i Aksan'ın kurtuluşu bu davanın zaferine bağlıdır." (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir