• DOLAR 32.56
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2492.728
  • ...
Hüda - Par Demokrasi Yalanının Korkulu Rüyası Olacaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Demokrasi demek küçük bir azınlığın halkı istediği gibi yönetmesiymiş aslında.

Demokrasi de halkın ne istediği hiç önemli değilmiş.

Şöyle bir Türkiye Cumhuriyetinin tarihine bakalım. Kurulduğu günden bu güne kadar aldığı her karar halkının yüzde 99’unun aleyhine olmuştur. Daha açık bir şekilde söyleyeyim Müslümanların aleyhine olmuştur.

Aslında demokrasi sadece halkına değil onu uygulayan yöneticilerine de zarar veriyor.

Bunun en büyük örneğini de AKP yönetiminde yaşadık. Sayın başbakan kendisi de zamanın da tıpkı vatandaşları gibi bazı sıkıntılar yaşamış ve bundan dolayı tek başına iktidara gelmiştir. Çünkü halk onu kendisinden saymıştır.
Ama ne yazık ki 10 yıl gibi bir süre de o da demokratikleşmiştir.

Yani söyledikleri ayrı icraatları ayrıdır. Kendisiyle çelişmiştir. Ve halkını hayal kırıklığına uğratmıştır. Gücünü halktan almış ama hizmetini bu yalan yanlış olan sistemin istediği doğrultuda yapmıştır.
Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi?

Sayın başbakan ve bakanları Hıristiyan, Yahudi ve alevi gibi daha birçok azınlık olan vatandaşlarının her türlü etkinliğine koştururken Müslüman vatandaşlarının kutlu doğum etkinliklerinin hiç birisine katılmamışlar, hatta görmemezlikten gelmişlerdir. Yani içinden çıkıp geldiği halkını yok saymıştır.


Maalesef AKP de halkının derdine derman olamamıştır. Biz Müslüman olan halk AKP den yana umudumuzu kesmiş bulunuyoruz. Çünkü içerisinde bulundukları sistem yanlıştır. Müslüman halkının isteklerine cevap verememişlerdir.
Müslüman halk AKP den umudunu kesebilir ama hiçbir zaman Allah’tan umudunu kesmez. Biz Müslüman halk olarak artık kendi içimizden Müslümanlara engel olmayan ümmeti bir araya getirecek bir yönetim istiyoruz. Bu da inşallah kurulma aşamasında olan Hüda – Par ile gerçekleşecektir. Hüda – Par’ın yolu Allah’ın izniyle nebevi yol olacaktır. Tüm Müslümanlara hayırlı olsun. Selam ve dua ile.
 
Meryem Çiftkardeş / Şanlıurfa / Yaş: 30
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir