• DOLAR 32.554
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2436.606
  • ...
Oturma eylemindeki aile: HDP medyası sözlerimi çarpıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

2015'te Tunceli'nin Pülümür ilçesinde PKK'liler tarafından kaçırılan oğlu Müslüm Altındaş (24) için 5 Eylül günü oturma eylemi başlatan acılı baba Şevket Altındaş, kendisiyle röportaj yapan HDP medyasının sözlerini çarpıttığını söyledi.

HDP/PKK'den çektikleri yetmezmiş gibi bir de acılarının üzerinden yaptıklarını örtbas etmeye çalıştıklarını dile getiren Altındaş, sözlerinin çarptırıldığından dolayı suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Altındaş, "Tamamen yalan attıklarının bir ispatı da budur. 10 dakikalık konuşmamı bir dakikaya düşürmüşler, onu da çarpıtmışlar. Güya ben devlete 'ikiyüzlü' demişim. Kesinlikle ben öyle bir şey söylemedim. Arkadaşlarım yaptıkları haberi gösterdiler. Tamamen yalan. Bunların temeli yalandır. Özellikle onlara, 'Ben ne konuşuyorsam onu yazın, sözümü çarpıtmayın.' dedim. Onlar da 'Bize güvenmiyor musun?' dediler. Ama haber çıkınca çarpıttıklarını gördüm." dedi.

"Acılarımızın üzerinden ideolojilerini ön plana çıkarıyorlar"

Acılarının üzerinden siyaset yapıldığını dile getiren Altındaş şunları söyledi:

"Acılarımızın üzerinden ideolojilerini ön plana çıkarıyorlar. Acılarımızı görmezlikten geliyorlar. Madem haber yapıyorlar neden PKK'nin yaptıklarını haber yapmıyorlar? Neden söylediklerimi çarpıtıyorlar? Beni kendilerince vatana ve devlette karşı kötülemeye çalışıyorlar. Biz onları lanetliyoruz, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Ben onlara sadece çocuğumuzu istediğimizi söyledik. 4 yıldır evladımdan bir haber alamadım ve buraya çocuğumu istemeye geldim. Barış çağrısında bulundum. 'Neyin kavgası görülüyor?' dedim. Aldatılan gençleri söyledim. Neden bunu yazmadılar? Yapılan haber baştan sona yalandır." (Mehmet Sait Çelik, Şükrü Tontaş, Ramazan Zeren-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir