• DOLAR 32.338
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2310.4
  • ...
Hamas'tan çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas sözcülerinden Abdullatif El-Kanua, yaptığı açıklamada, işgalci siyonistlerin bu sabah Kalendiya kontrol noktasında Filistinli bir kadını şehid etmesinin işgalcilerin Filistin halkına yönelik barbarlıklarını yansıtan cinayetlerden biri olduğunu söyledi.

El-Kanua, Kalendiya kontrol noktasındaki cinayetin işgalcilerin sadece işgalci değil aynı zamanda kadınların ve çocukların kanını döken vahşi ve barbar katiller olduklarını gösterdiğini ifade etti.

İşgalci terör şebekesinin, kadınları ve çocukları, yaşlıları ve gençleri Batı Yaka'daki askeri kontrol noktalarında öldürmekten çekinmediğini söyleyen El-Kanua, işgal rejimine ve Yahudi işgalci çetelere karşı koymak için direnişin önünün açılması gerektiğini belirtti.

Cinayetin, işgal rejimi liderlerinin uluslararası mahkemelerde yargılanmasına sebep olmasını dileyen El-Kanua, işgalcilerin Filistin halkına yönelik cinayetlerine son vermek için Birleşmiş Milletler'in de harekete geçmesini istedi.

İşgalci çeteciler bu sabah Kalendiya kontrol noktasında Filistinli bir kadını, üzerine ateş açarak şehid etmişti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir