• DOLAR 32.545
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2430.872
  • ...
BTSO Yönetim Kurulu Bürokratlarla Bir Araya Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa Valisi Şahabettin Harput`un katıldığı değerlendirme toplantısına BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile il müdürleri ve ilçe kaymakamları katıldı.

 

`Her kim ki koymaya dünyada bir eser, yerinde yeller eser` sözüne inanan bir toplum olduklarını ifade eden Bursa Valisi Harput, \"Bu iş varlık işi değil, gönül işidir. Alan el olmaktansa veren el olmak istenen bir şeydir. İki günü eşit olan zarardadır mantığını bilen ve yaşayan bir toplumuz. Bursa gibi 130 yıl Osmanlıya başkentlik yapmış bir şehirde çalışıyoruz. Sanayinin lokomotifi olan BTSO gibi kurumlarımız var. Tüm yerel yöneticilerimizle, sanayicilerimizle işbirliği içinde birçok çalışma yapıyoruz. Büyük Türkiye için her kurum her kesim çok önemli. Bir anne çocuğu için nasıl yoruluyorsa ve bundan mutluluk duyuyorsa biz de aynı düşünceyle çalışmalıyız. Yorgunluktan mutluluk duymalıyız. Ülkemiz ve milletimiz için yoruluyorsak ne mutlu bize. Bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. 2012 Yılında yapılan çalışmalara emeği geçen herkese teşekkür ederim\" dedi.

 

Eğitim ve Sağlığa yapılan yatırımın kutsal olduğunu belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, \"BTSO olarak Bursa`da kazanılanın Bursa`ya verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda da birçok çalışma içinde olduk. Bu işi yapmaya başlarken bize yetki veren yönetim kurulumuza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. İlk yapılan eğitim kampüsunu o dönemdeki Valimiz Oğuz Kağan Köksal önermişti. İçinde bulunduğumuz mesleki eğitim kampüsünü ise Sayın Valimiz Şahabettin Harput önerdi. Bize bu fırsatı sunan değerli valilerimize teşekkür ediyoruz. Bursa hepimizin. Bursa`da taş taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun. Bizden sonraki yönetimlerde bu anlayışı devam ettirmeye ve bu hizmeti sürdürmeye devam edeceklerdir. Umarım ki bizden daha iyi hizmet eden yönetimler göreve gelir\" dedi. Bu okullardan ülkeye ve millete yararlı insanlar yetişmesini dileyen Celal Sönmez, BTSO Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin ilk mezunlarından 5 öğrenciyi işe alma sözü verdi.

 

BTSO tarafından yaptırılan Eğitim Kampüsleri hakkında bilgi veren Atilla Gülsar, \"Bursa`yı hayırseverler konusunda çok şanslı bir kent olarak görüyorum. Birçok alanda ilklere imza atan Bursa, BTSO tarafından yaptırılan eğitim kampüsleriyle de bir ilke imza atmış oldu. Türkiye`ye örnek teşkil eden bu kampüslerin yapılmasında en büyük pay sahibi olan ve ileriyi gören, geleceğin çocuklarda olduğunu hisseden BTSO Başkanı Celal Sönmez`e ve Yönetim Kurulu üyelerine eğitim camiamız adına teşekkür ediyoruz. Tarih BTSO`yu yaptığı eğitim kampüsleriyle anacak. Bursa`da gerçekleştirilen eğitim yatırımlarında sayın valimizin de katkıları çok büyük. camiamız adına sayın valimize teşekkürlerimizi arz ediyoruz\" dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali Harput ve beraberindekiler BTSO Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin Uygulama Otelini gezdi. Turizmin önemine vurgu yapan Şahabettin Harput, Uygulama Otelinin eğitimin yanı sıra Bursa turizmine de katkı sağlayacağını söyledi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir