• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Muş`ta Kar Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - İl Valisi Ali Çınar, Belediye Başkanı Necmetin Dede, Garnizon Komutanı Vekili J. Alb. M.Erhan Arıkan, Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sami Güneş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şehmus Yentur, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Abdurrahim Dayanan, İl Sağlık Müdürü Fatih Ebiloğlu ile Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Kılıç`ın katıldığı toplantıda; bu yıl ki karla mücadele konusunda yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

 

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Çınar, \" Her yıl olduğu gibi bu kış sezonunda da, ilimizde karla mücadelenin hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, yollarımızın trafiğe açık olması, trafik güvenliğinin sağlam ve hızlı bir şekilde sağlanması ve en önemlisi vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğimizin korunması için ilgili kurum temsilcilerimizle bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulunduk`` dedi.
Muş Belediyesi ve karayollarının kendi sorumluluk alanlarında, il özel idaresinin kırsalda çalışmalarını en etkin şekilde sürdürdüğünü ifade eden Vali Çınar Jandama ve Emniyet güçlerinin ise sağlıklı trafik akışı ve vatandaşın can ve mal güvenliği için hizmetlerini yürüttüğünü belirtti. Çınar, \" Kış şartlarında karşılaşılması muhtemel olan acil durumlarda da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünün koordineli bir şekilde çalışarak, vatandaşın ihtiyaç duyduklarında en hızlı ve en etkin desteği vereceklerini söyledi.

 

Vali Çınar, Muş İlinde bu yıl yapılacak olan karla mücadele çalışmalarının başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulunurken, bu amaçla tüm kurumların en üstün gayretle çalışacaklarını, Muş Valiliği olarak kendilerinin de ellerinden geldiğince koordinasyonu sağlayıp, planlanmış olunduğu şekilde tedbirleri uygulayacaklarını duyurdu. (M.Şirin Çağlayan -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir