• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Kan Bağışı Kampanyası Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Kızılay Mersin ve Tarsus şubeleri ortaklaşa \"Mucize Sensin Projesi\" çerçevesinde kan bağışı kampanyası başladı. Kızılay Mersin Şube Başkanı Nemci Erdem, Kızılay Tarsus Şube Başkanı Mustafa Talay, Kızılay Mersin Kan Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Kızılay Mersin Kan Merkezi Kan Bağışcısı Kazanım Uzmanları Yıldız Karacaoğlu ve Çiğdem Koca`dan oluşan heyet projeyi, oraya gelen vatandaşlara yazılı ve sözlü olarak anlattılar.

Tarsus`ta yarenlik alanında başlatılan kampanyaya Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve bazı kaymakamlık çalışanları ile birlikte birçok resmi kesimden katılanlar oldu.

Kızılay Mersin Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu, \"Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır, sözünden hareket ile vatandaşlara kan bağışı alışkanlığını kazandırmak ve kan vermenin faydaları ile birlikte insana vereceği manevi huzuru iyi anlatmaya el birliği ile çalışacağız. İhtiyaç haricinde depolarımızda herhangi bir felakette kullanılmak üzere belirli sayıda kan ve kan ürünü bulundurmak zorundayız\" dedi. (A. Hakim Kurt- Ramazan Tekyıldız- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir