• DOLAR 32.561
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2430.12
  • ...
TEKNOFEST İSTANBUL 2019 başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

550 binden fazla ziyaretçisiyle dünyanın en büyük ikinci havacılık etkinliği olan TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknoloji geliştirmesi konusunda kritik rol oynayan kuruluşlar tarafından desteklenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali.

Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için geri sayım başladı.

Festivalde; Türkiye'nin 81 ilinden 122 farklı ülkeden toplamda 17 bin 773 takım başvuruda bulundu. Finalist takımları 3 Milyon TL'nin üzerinde ödül bekliyor.

17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan ve herkese açık olan TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline ücretsiz gidilebilecek.

Festival kapsamında düzenlenen Gösteriler, Aktiviteler ve Seminerler’e katılım ve Uluslararası Girişim Fuarı’nı ziyaret ücretsiz olup herkese açık olacak.

13 yaşından küçük ziyaretçiler alana, velileri ya da öğretmenleri ile birlikte kabul edilecek.

Festival alanında gençlerin ve minik ziyaretçilerin anne ve babaları ile birlikte eğlenceli zaman geçirebileceği bir aktiviteler alanı olacak.



(Nizamettin Aşkın-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir