• DOLAR 32.339
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2240.783
  • ...
'Karamollaoğlu Erdoğan'a 'Esed'le görüşün' dedi'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yazar Abdülkadir Selvi, 'Erdoğan'ın ilginç görüşmeleri ve yeni kulisler' başlıklı bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında bir görüşme yaşandığını belirterek bu görüşmenin ayrıntılarını yazdı.

Buna göre Karamollaoğlu Erdoğan'a "Esed'le görüşün, Siz olmasanız da sizin adınıza birilerinin doğrudan Esed'le görüşmesi lazım" dedi.

İşte yazının ilgili bölümü:

"ESED'LE GÖRÜŞÜN"

Üçüncü olarak çok netameli bir konuyu gündeme getirmiş Temel Karamollaoğlu. 'Esad'la görüşün' demiş. Sözleri aynen şöyle: 'Siz doğrudan Esad'la görüşmeyebilirsiniz ama Esad'la doğrudan bir temas kurulması lazım. Suriye'deki gelişmeler bizi endişelendiriyor. ABD, PKK'ya on binlerce TIR silah yardımı yapıyor. Amerikalılar bir ordunun kurulması için gerekli olan her silahı verdiler. Bu bizi endişelendiriyor. Bu ancak Esad'la görüşerek çözülebilecek bir konu. Siz olmasanız da sizin adınıza birilerinin doğrudan Esad'la görüşmesi lazım.'

Erdoğan'ı,n ne cevap verdiğini öğrenebilmiş değilim. Ama sohbetin dostane sonuçlandığını öğrendiğimde en azından şiddetle itiraz etmediği sonucunu çıkardım."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir