• DOLAR 32.541
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2425.798
  • ...
Bu da Kömür Kuyruğu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan yardım kömürü almak isteyen Vanlılar, sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi. Saatlerce süren kömür kuyruğunda, yer yer araya girenler yüzünden tartışmalar yaşandı.

 

Ecevit Dönemini mi Yaşıyoruz?
Kuyruk çilesine tepki gösteren Abdulhekim Karayel, \"Randevu sistemi olmasına rağmen hala Ecevit dönemindeki gibi sıralarda bekliyoruz. Yardımları hak edenlerin isim listeleri yayınlansa ve burada astırılsa bu insanlar da bu sıkıntıları yaşamaz\" dedi.

 

\"Kuyruğun Tek Sebebi İnsanların Bilgilendirilmemesi\"
Kuyrukların bu kadar uzamasının tek sebebinin insanların bilgilendirilmemesi olduğunu aktaran Karayel, \"İnsanlar nereye gideceklerini bilemediklerinden burada kuyruğa girmiş. Yeşil kartlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na gelirken asgari ücretliler diye tabir edilenler ise yeşilkart bürosuna belgelerini teslim ediyor. Bu da haliyle karışıklığa neden oluyor. Kuyruğa giren birçok kişi yapması gerekenlerden habersizdir\" şeklinde konuşarak yetkililerin vatandaşı bilgilendirmediğini söyledi.

 

\"Bu Sıkıntıların Geride Kaldığını Zannediyorduk\"
Hacı Şevket Yıldız ise sabah namazından sonra gelip burada kuyruğa girdiğini belirterek, \"Ben saat 04.30`da evimden çıktım. 50 yaşındayım bu sıkıntıların geride kaldığını zannediyorduk. Ancak saat 12.30 hala burada kuyruktayım. Bazıları da tanıdıklarını araya alıyor. bu gidişle bize sıra gelmeyecek\" Diyerek olaya tepkisini dile getirdi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir