• DOLAR 32.334
  • EURO 35.217
  • ALTIN 2247.294
  • ...
"Siyonist zihniyet aile birliğimize yönelik yıkım çalışmalarının öncüsüdür"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sultangazi meydanında düzenlenen basın açıklamasında, siyonist zihniyetin son 40 yıldır aile yapımızı dizi ve filmlerle bozmaya çalıştığına dikkat çekildi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe Başkanı Orhan Kara, “Türkiye’mizde zinanın suç olmaktan çıkarılması ile başlayan yozlaşma süreci, milletimizi, kendi ruh köklerinden ve sahih İslam geleneğinden koparmıştır. Siyonist zihniyetin, son kırk yıldır aile birliğimize yönelik yıkım çalışmaları, dizi filmler, reklamlar ve animasyonlar ile desteklenmiş ve İstanbul sözleşmesi ile zirve noktasına ulaşmıştır.” dedi.

Kara, “Nasıl ki, 15 Temmuz da yapılmak istenen, hain bir darbe girişimiyse, “İstanbul Sözleşmesi” de, aile yapımıza yönelik bir darbe girişimidir. Nasıl ki, 15 Temmuz hain darbe girişimi, milletimizin cesareti ve feraseti ile püskürtüldüyse,  Sultangazi’ den başlatılan kıvılcımla “İstanbul Sözleşmesi” de öylece püskürtülüp iptal edilecektir.” diye konuştu.

“İstanbul sözleşmesi” nin 11 Mayıs 2011 tarihinde İstanbul’da imzaya açıldığını, TBMM tarafından 14 Mart 2012’de kabul edildiğini ve 1 Ağustos 2014 tarihinde ise yürürlüğe girdiğini hatırlatan Kara, konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

“Kısa adı İstanbul Sözleşmesi olan metnin uzun ismi, “Kadınlara yönelik şiddet ve ev içi şiddetin önlenmesi, bunlarla mücadele hakkındaki Avrupa konseyi sözleşmesi"dir. Bu sözleşme toplumumuzun temel değerlerini derinden sarsacak maddeler içermektedir. Yüce Rabbimiz Kuranı Kerimin ’de Hucurat süresinin 13’üncü ayetinde şöyle buyuruyor; “Ey insanlar, şüphe yok ki biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık”   Ayrıca, Zariyat suresinin 49’uncu ayetinde de Rabbimiz, “Düşünüp ibret alasınız diye her şeyden erkekli ve dişili eşler yarattık”  buyurmuştur. Görünürde şiddet gören, ezilen, mahrum bırakılan ve sömürülen kadının haklarını savunmakla ilgili kalabalık maddelerden oluşan bu sözleşme, aslında kesinlikle bu ulvi hedef ve gayelerin zerresini dahi taşımamaktadır. Kadın, erkek ve bir üçüncü cins olarak diğerlerinin hakları ve toplumdaki yerlerine vurgu yapılmaktadır. Eşitlik ilkesinden dem vurularak, eşitlik ilkesi manipüle edilerek, tüm cinsel eğilimlerin de eşit haklara sahip olması gerektiğine gizli bir vurgu yapılmaktadır. Bu vahim sözleşme, birçok Hristiyan ülke de dahi kabul görmemişken, Müslüman bir ülke olan ülkemizde maalesef imzalanmıştır. “Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah(Celle Celalüh) lanet etsin” Hadisindeki lanetin muhatabı olmamak için ülkemiz, derhal bu sözleşmeye attığı imzayı geri çekmelidir. Aklı başında tüm sosyal bilimcilerimiz, kamuoyunu ve tüm yetkililerimizi bu gizli amaç konusunda bilgilendirmelidir.”

Kara, son olarak şu ifadelere yer verdi, “Bu gizli Siyonist yıkım projesine son verilmeli ve derhal dur denilmelidir. Yeniden Refah Partisi olarak,  Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, kabine ve diğer tüm hükümet yetkililerini, aynı zamanda tüm siyasi partileri bildirimizin konusu olan “İstanbul Sözleşmesi” ile ilgili önlem almaya ve işbirliği ile beraber çalışmaya davet ediyoruz. Ayrıca konunun her platformda yakinen takipçisi olacağımızı ve konuyla ilgili toplumumuzu bilgilendirme amacıyla imza kampanyası başlattığımızı kamuoyuna saygılarımızla arz ediyoruz.” (Nizamettin Aşkın- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir