• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
'Ailenizin kanalı' Rehber TV 9 yaşında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

Ekranların, yayınlanan dizi ve filmlerle karartıldığı, zihinlerin bulandığı zor bir dönemde ilkeli bir yayıncılıkla yola çıkarak, ailelere temiz ve güzel programlar sunma vaadiyle yola çıkan Rehber TV 9 yıldır yayın hayatına devam ediyor.

Yaptıkları farklı haberler, aileye yönelik programlar, fıkhi meselelerde cevap bulunabilecek yayınlarla adından söz ettiren Rehber TV, bundan sonraki süreçte de yayın kalitesini, program çeşitliliğini arttırarak yoluna daha emin adımlarla devam etmeyi hedefliyor.

Rehber TV’nin başladığı günden bu yana kat ettiği mesafe ve gelecekteki planları hakkında İLKHA’ya değerlendirmelerde bulunan Rehber TV programcılarından Özkan Yaman, "Rehber TV topluma birçok noktada rehberlik etmektedir. İnşallah bütün kardeşlerimizle birlikte daha güzelini de yapma ümidindeyiz." dedi.

"Azim ve özveri Rehber TV’yi daha iyi noktalara taşıyacaktır"

 Rehber TV’nin yayına başladığı dönemden bu güne televizyonda emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yaman, "Çok büyük fedakârlıklarla bu güne gelindi. Katkısı, desteği, duası olan tüm izleyicilerimize, kardeşlerimize can-u gönülden teşekkür ediyoruz. Tabiki zor zamanlardayız. İfsadın toplumu ekranlardan, farklı mecralardan kuşattığı dönemdeyiz. Bu zamanda Rehber TV ekranın temiz yüzü olma, ailelere haktan taviz vermeden ilkeli bir yayın vaadiyle yola çıktı. İstediğimiz noktaya gelebilmek için daha fazla özverili çalışmak gerekiyor. Ama iyi bir yerde de olduğumuzu düşünüyorum. Kültürel ve irfani noktada toplumun ihtiyaç duyduğu değerleri en güzel biçimde farklı dillerde arz etmek kolay bir iş değil. İnşallah böyle bir azim ve niyet Rehber TV’yi daha iyi noktalara taşıyacaktır." diye konuştu.

Frekans değişikliğinden kaynaklı izlenme ile ilgili bazı sorunların yaşandığını ancak bu sorunların da kısa sürede çözüme kavuşacağını belirten Yaman, Rehber TV’nin tüm aileler tarafından güvenle izlenilebilecek, çocukların rahatlıkla ekranda tutulabileceği bir kanal olduğunu söyledi.

"Rehber TV topluma birçok noktada rehberlik etmiş ve etmektedir"

İdealist bir kitle olduklarını ve gelecekte çok güzel şeyler yapmak istediklerini söyleyen Yaman, "İstiyoruz ki, kanalımızda çok güzel filmler, diziler olsun. Belki kendi ürettiğimiz yayınlar olsun. Hiçbir şey de yapılmıyor değil ama imkânları en güzel şekilde değerlendirmek adına gelinen noktayı güzel buluyorum. Şu anda İstanbul stüdyosundayız. Burası gerçekten gurur verici bir ortam. Şu anda hem Diyarbakır hem de İstanbul stüdyosunda yayınlar yapıyoruz. Haber içerikli, siyasi içerikli yayınlar, hem de ihtiyaç duyduğumuz yayınlar yapıyoruz. Belki çok daha güzel olabilir fakat şimdiye kadar yapılan yayınların da çok büyük bir boşluk doldurduğunu ve aileler için güvenli bir kanal olması hasebiyle umut verdiğini çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Yani Rehber TV topluma birçok noktada rehberlik etmiş ve etmektedir. İnşallah bütün kardeşlerimizle birlikte daha güzelini de yapma ümidindeyiz." şeklinde konuştu.

"Şüphesiz bundan sonraki süreç gelinen noktadan daha iyisi olacaktır"

Yaman, şöyle konuştu: "Televizyonculuk rekabetin çok zor olduğu bir alan. Bununla birlikte kardeşlerimizin samimiyeti, ihlası, azmi takdire değer. İnşallah daha güzel noktalara geliriz. 9 yılda geldiğimiz noktaya şükrederek bundan sonrası için de Rabbimizden daha iyisini dileyerek devam etmeyi umuyoruz. Şüphesiz bundan sonraki süreç gelinen noktadan daha iyisi olacaktır. Projelerimiz yayınlarımızın kalitesini arttırmak, daha geniş kitlelere ulaşmak, film çalışmaları, animasyon içerikli yayınları arttırabilmek, haberin hem sayısını hem de şu anda yakaladığı kaliteden öteye geçebilmektir. Gelinen noktada 9 yılın muhasebesini yapmazsak geleceğe de güvenle bakamayız. İzleyicilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılama düşüncesindeyiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Tekrardan bugüne gelinmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir