• DOLAR 32.578
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2418.693
  • ...
`İslami Uyanış Sözcüğünden Korkuyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehr haber ajansının bildirdiğine göre, İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei bugün İslami Uyanışı ve Öğretim Görevlileri Konferansı’na katılanları kabul etti.

İslam İnklabı Rehberi burada yaptığı konuşmasında, düşmanların İslami uyanıştan korktuğunu, bu sözcüğü kullanmamaya garet ettiklerini, zira ilmi olarak halkı etkileyen İslam’dan korktuklarını ifade etti.

Mücadeleci Filistinlilere teşekkür eden Ayetullah Hamanei, "Filistinlilerle Siyonist rejim arasında savaş çıkacağını ve ateşkes için Filistin tarafından şart koşulacağına kimse inanmıyordu. Filistinlilere, Hamas’a ve İslami Cihad’a aferin demek lazım! Ben mücadeleci bütün filistinlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasının diğer bölümünde Suriye krizine işaret eden İslam İnkılabı Rehberi, “Biz herhangi bir insanın burnundan kan akmasına karşıyız ve acısını hissederiz. Kusur, Suriye’yi iç savaşa ve kardeş kardeşi öldürmeye sürükleyenlerdedir. Müslümanların bütün istekleri şiddetten uzak durarak çözüme gidilmedir” dedi. (MHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir