• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Umut Kervanı Vakfı kırtasiye yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye yardımlarına başlayan Umut Kervanı Vakfı, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Türkiye’nin birçok ilinde yaptıkları yardımların yanı sıra İstanbul’un farklı ilçelerinde de önceden tespit edilen muhtaç çocuklara kırtasiye yardımında bulundu.

İstanbul’un farklı ilçelerinde bulunan okullarda önceden tespit ettikleri yüzlerce muhtaç çocuğa kırtasiye yardımı ulaştıran vakıf, hayırseverlerden gelecek yardımlar çerçevesinde muhtaçlara ulaşmaya devam edeceklerinin bildirdi.

Yaptıkları yardım çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Umut Kervanı Vakfı Genel Merkez Temsilcisi Mehmet Şirin Güneş, yardım çalışmaları kapsamında daha fazla kişiye ulaşmak adına hayırseverlerin desteklerini beklediklerini söyledi.

Güneş, “2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla beraber, vakıf olarak yurdun çeşitli bölgelerinde olduğu gibi İstanbul’da da yetim ve muhtaç çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Hayırseverlerin bize ulaştırdıkları kırtasiye malzemelerini dağıtıyoruz. Özellikle şunu belirtmeliyiz ki, Allah’u Teâla yapılan hiçbir iyiliği boşa çıkarmaz. Yardım çalışmalarımızı arttırmak için hayırseverlerimizden desteklerinin devamını bekliyoruz.” diye konuştu. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir