• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Üniversitede "cinsel sapkınlık" sempozyumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Özyeğin Üniversitesi "2. Uluslararası Erkekler ve Erkeklikler Sempozyumu" adı ile skandal bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Eşcinsel sapkınlığın tüm detayları ile masaya yatırılacağı sempozyum, 12-14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Etkinlik; Eleştirel Erkeklik İncelemeleri İnisiyatifi (EEİİ), Özyeğin Üniversitesi ve Research Worldwide İstanbul ile Raoul Wallenberg Enstitüsü işbirliğinde düzenlenecek.

Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde gerçekleşecek sempozyuma siyonist Yahudi konuşmacıların da katılacağı öğrenilirken; "Sünnet karşıtı Müslüman erkekler, cinsiyetçilikle mücadele sürecinde muhalif erkeklikler, toplumsal cinsiyet, bilinçli erkeklerin 'erkekliği dönüştürme' stratejileri ve handikapları, İstanbul’da bir alan araştırması ve Türkiye’de trans erkeklik" gibi akıl almaz başlıklar üzerinde konuşmalar yapılacak.

Ücretsiz ve halka açık gerçekleşecek sempozyumda; cinsi sapkınların katılımıyla erkekliklerin belirsizliği ve akışkanlığı, queer, performativite, feminist ve LGBTİ+ hareketlerin erkeklik çalışmalarına etkisi ve yakınlıkları başlıkları da konuşulacak.

Sempozyumda "israil medyasında maskülenite, playboy, feminizmle mücadele, erkeğin cinsel bakılarını muhafaza etme" gibi konuları da siyonist Yahudi akademisyenler anlatacak. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir