• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Askere gidenlere ihtiyaç çantası dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi 2016 yılında başlattığı “Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden Projesi” ile askere gidecek gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

İlk olarak 30 Ekim 2016 yılında askerlere yapılan çanta dağıtımı, yoğun ilgi gördü. Gaziantep geneline yayılan söz konusu proje kapsamında askerlerin ihtiyaç duyacağı 25 farklı malzemenin yer aldığı yol çantasının dağıtımını sürdüren Şahinbey Belediyesi, bugüne kadar 27 bin askere çanta dağıttı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini, bu projeler içerisinde bulunan “Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden Projesi” ile binlerce kişiye asker çantası verdiklerini belirtti.

Tahmazoğlu, “Vatanımızın bekası için ülkemizin dört bir yanında nöbet tutan Mehmetçiklerimize, küçük bir hediye olarak gördüğümüz içerisinde 25 çeşit malzemenin bulunduğu asker çantası dağıtımımız sürüyor. 2016 yılının Ekim ayında başlattığımız projeye yoğun ilgi olması nedeniyle projemizi sürdürdük. Dağıtımını sürdürdüğümüz çantalarda askerimizin ihtiyaç duyacağı ve kullanabileceği malzemeler bulunuyor. Vatanımızın bekası için evlerinden, ayrılan ana kuzularının her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Askere gitmeden önce Şahinbey Belediyesine gelerek kendilerine verilen hediye çantaları alan gençler ise desteklerinden dolayı Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir