• DOLAR 32.604
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2518.901
  • ...
Adana'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu Adana Koordinatörlüğü tarafından yarın ikindi namazında Sabancı Merkez Camii'nde "Hayat Namazla Güzeldir" etikliği düzenlenecek.  

Kur'an Nesli Platformu, Türkiye’nin birçok il, ilçe ve beldesinde 7-10 yaş arası kız ve erkek çocuklara yönelik namaz etkinlikleri düzenlemekte ve bu etkinlikler neticesinde neslimizi Kur'an-ı Kerim ahlakıyla yetiştirmeye çalışmaktadır.

Kur'an Nesli Platformu Adana İl Koordinatörü Fethullah Beyazçiçek yaptığı açıklamada, yarın düzenlenecek olan etkinliğe tüm Adanalı vatandaşları davet etti.

Namaz eğitimleri kapsamında kız ve erkek çocuklara yüzlerce kitap dağıttıklarını belirten Beyazçiçek, "Allah'a hamd olsun ki biz geçen yıllarda yaptığımız bu etkinliklerimizde çocuklarımızın geliştiklerini ve namazla aralarındaki muhabbetin daha fazla olduğunu sevinerek gördük. Bundan dolaydır ki şu an tatlı bir telaş ve heyecan içerisindeyiz." diye konuştu.

Tek amaçlarının Allah'ın rızasını kazanıp yüce İslam dininin yeryüzüne hâkim kılınması için nesilleri namazla buluşturmak olduğunu vurgulayan Beyazçiçek, yarın ki etkinlikte yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler vereceklerini ifade etti.

"Çocuklarımızın almış olduğu namaz eğitimlerinin hayatlarının her alanında ve ömürleri boyunca sabır ve ihlasla devam etmeleri için öğretici hocalarımızın göstermiş olduğu yoğun mesaileri ve fedakârlıkları, Allah'ın izni ile yarınlarımızı daha verimli bir hale getirecektir." diyen Beyazçiçek şunları kaydetti:

"Kız ve erkek çocuklarımızın çizmiş oldukları resimler ve kaleme aldığı şiirler ile yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın namaza olan bağlılıklarını görmek bizlere şeref vermektedir. Erkek çocuklarımız arasında güzel Kur'an okuma yarışması düzenledik ve birinci olan öğrencimiz ise yarın ki etkinliğimizin açılışında Ku'an-ı Kerim okuyacaktır. Çocuklarımız aldıkları namaz eğitimini etkinlik alanında kılacakları namaz ile bir kez daha uygulamalı olarak tatbik edecektir." (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir