• DOLAR 32.598
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2438.467
  • ...
Kılıçdaroğlu`ndan AK Parti`ye israil Suçlaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , 2013 Yılı Bütçe Kanunu Tasarısı`nın tümü üzerinde yaptığı konuşmada, bütçe hakkının TBMM `de olduğunu ifade ederek, bütçe hakkının özününde yürütme organının parlamentoya hesap vermesi olarak ilgili yasalarda yer aldığını söyledi.

Türkiye NATO toprağı değil

Kılıçdaroğlu, Türkiye`nin ``NATO toprağı`` olmadığını vurgulayarak, Başbakan Erdoğan`a hitaben, ``Sayın Başbakan`ın söylediği bir laf daha var; `Türkiye NATO toprağıdır` diyor. Sayın Başbakan bu kürsüye geleceksiniz, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarından ve parlamentosundan özür dileyeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti`nin toprakları NATO`nun toprağı değildir`` diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, hükümetin dış politikasını eleştirirken, Kürecik`e kurulan radar istasyonundan da söz ederek, ``Küreciğe radar istasyonu kurduk, halk ona İsrail kalkanı diyor. Sözde İsrail`e karşılar. Allah aşkına kapalı kapılar ardında İsrail ile yaptığınız pazarlıkları niye gelip burada anlatmıyorsunuz? Küreciğe kurulan o kalkanın İsrail kalkanı olduğunu bilmeyen mi var. Ama siz halka doğruları söylemeyeceksiniz`` dedi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir