• DOLAR 32.379
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2325.423
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

Malezya Memur Sendikaları Kongresi (CUEPACS) Genel Başkanı Azih Muda ve yönetim kurulundan oluşan heyet Memur-Sen’i ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Öztürk, Mehmet Emin Esen, Hacı Bayram Tonbul, Mehmet Bayraktutar ve Soner Can Tufanoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Türkiye ve Malezya’daki sendikal çalışmalar ele alındı.

Ali Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeğin sömürüldüğü kapitalist bir dünyada ortak mücadele alanlarının çoğaltılması ve emek örgütlerinin işbirliği içinde hareket etmelerinin önemine vurgu yaptı.

Türkiye’nin en büyük emek örgütü olan Memur-Sen’in çalışmalarını da anlatan Yalçın, ülkedeki çalışma hayatına ilişkin bilgiler verdi. Memur-Sen ile yapılacak işbirliğinin kendilerini memnun edeceğini belirten CUEPACS Genel Başkanı Azih Muda ise misafirperverliklerinden ötürü Memur-Sen heyetine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda ise Memur-Sen ile CUEPACS arasında ortak işbirliğinin artırılmasına yönelik ikili işbirliği anlaşması imzalandı.