• DOLAR 32.561
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2427.305
  • ...
Kur`an Meali Sınavı Birincisine Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Kur`an Nesli Platformu Muş Temsilciliği, Türkiye genelinde aldığı 93.67 net puanla Türkiye genelinde ikinciliği, Muş`ta ise birinciliği elde eden Zeynep Güler`in ailesini ziyaret etti. Platform üyeleri Zeynep Güleri ve ailesini başarısından dolayı tebrik etti.

Ziyaret nedeniyle tüm ailesini bir araya toplayan Zeynep Güler`in babası A.Menav Güler platform üyelerinin ziyaretinden duyduğu sevinci dile getirdi.

 Baba Güler platform üyelerine hitaben, "Öncelikle şunu ifade edeyim ki sizin bu manidar ziyaretiniz bizleri fazlasıyla sevindirmiştir.Tabiki kızımın bu sınavda derece yapması bizi oldukça sevindirmiştir. Fakat sevinmemizin asıl sebebi ise kızımın ``Kur`an sınavında`` derece yapmasıdır. Çünkü bu sınav sıradan bir sınav değildir``

 Bu tür sınavların ve yarışmaların sık sık yapılması gerektiğini söyleyen Baba Güler; ``Allah bu sınavın yapılmasında öncülük yapan ve katkı sağlayanlardan razı olsun. Maalesef biz toplum olarak Kur`an`dan uzaklaşmış durumdayız. Ama inşallah bu tür etkinlikler bizi tekrardan özümüze döndürecek ve bizim hayat rehberimiz olan Yüce Kur`an`ımızla bir araya getirip bütünleştirecektir`` ifadelerini kullandı.
(M.Şirin Çağlayan/İnan Sur-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir