• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
Turanlı: Mehmet Yavuz bizim için bir değerdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yakalandığı kanser sonucu hayatını kaybeden Mehmet Yavuz'un ismini, yapımı devam eden parklardan birine verileceğini söyleyen Kâhta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Mehmet Yavuz'un ailesiyle görüşmesinde kaybedilen değerlerin yaşatılması gerektiğine dikkat çekti.

HÜDA PAR camiasına başsağlığı mesajını sunan Turanlı, "Mehmet Yavuz kardeşimiz bizim için bir değerdir. Farlı bir kişiliği, insani yapısı olan bir kardeşimizdi. Bundan dolayı hem HÜDA PAR camiasının hem de ailesinin başı sağ olsun. Hac farizasını yerine getirdikten sonra döndüğümde ailesini ziyaret ettim. Rahmetlinin isminin Kâhta'da yaşatılmasını arzu ettim. Ailesi bizleri kırmayıp talebimizi boş çevirmedi." dedi.

Yavuz ailesinin hassasiyetlerini dikkate alarak Mehmet Yavuz'un isminin yaşatılması noktasında gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirten Turanlı, "Ailesinin endişelerini giderdikten sonra Mehmet Yavuz kardeşimizin isminin Kâhta'da bir parkta en iyi şekilde yaşatacağımızı ve bizim için bir değer olduğunu ifade etmek istiyorum. Camianın ve Kâhta halkının başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Turanlı'ya hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Mehmet Yavuz'un kardeşi Adem Yavuz, "Kâhta Belediye Başkanı Yusuf Turhanlı'yı Mehmet Yavuz ailesi, HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı ve ilçe teşkilatı başkanıyla beraber ziyaret ettik. Kâhta Belediye Başkanının Mehmet Yavuz gibi bir değerin yaşatılması için ailemize talepte bulunmuştu. Biz de bu talebi olumlu bir şekilde karşıladık. Bu talebe ailesi olarak bu hakkı kullanma iznini vermeye geldik. Bir hassasiyetimiz olduğunu kendisine söyledik. O da Mehmet Yavuz'un anısına ve değerine ters düşecek hiçbir girişimde bulunmayacağını bize taahhüt etti." dedi. (Cemil Özdaş- İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir