• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
Umut Der Yardımlarına Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep`te faaliyet gösteren yardım kuruluşlarından Gaziantep Muhtaçlarla Yardımlaşma ve Umut Derneği (Umut Der) fakir kimsesiz ve muhtaçlara yaptığı yardımları sürdürerek muhtaçların umudu olmaya devam ediyor.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Umut Der Başkanı Mustafa Bozkurt; Allah`ın izniyle hayırseverlerin yaptıkları hayırlarını inşallah en güzel bir şekilde ve gerçekten hakkı olan hak sahiplerine ulaştırma konusunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki, tespit komisyonundaki kardeşlerimiz görevlerini hakkıyla yapmışlardır\" dedi.

 

Her ay olduğu gibi kasım ayında da yeni mağdur aileler tespit ettiklerini söyleyen Mustafa Bozkurt, bunun yanında Suriye`den gelen mülteci ailelere yardım yaptıklarını ifade ederek, \"Bu vesileyle bu ay yani kasım ayı itibariyle yine periyodik olarak her ay yaptığımız yardımlarımızı yerlerine ulaştırdık. Bunun yanında Suriye`den gelen mülteci kardeşlerimize giyim yatak halı soba gibi bir evde acil lazım olan malzemeleri dağıttık\" diye konuştu.

 

Komşu ülke Suriye`de yaşananları bir imtihan olarak değerlendiren Umut Der Başkanı Mustafa Bozkurt, \"İmtihanın bize bakan kısmı o Müslüman kardeşlerimizi sahiplenmek olacak. Hayırsever Gaziantep halkından istirhamımız eğer hayır yapmak, fakirlere yardım etmek Suriye`den gelen Müslüman mülteci kardeşlerimize yardım yapmak istiyorlarsa derneğimize müracaatta bulunsunlar. İsterlerse bizimle gelsinler beraber dağıtalım isterlerse de bize teslim etsinler biz dağıtalım.\" (Bekir Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir