• DOLAR 32.374
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Eğitim Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - TPAO Eğitim Merkezinde Batman Petrol Spor Kulübü`nün desteklediği Kulüp-Okul Futbolu Eğitim Organizasyonları projesine katılacak okulların Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik \"Proje Bilgilendirme, İşleyiş ve Organizasyon\" toplantısı yapıldı.

 

Yağışlı havaya rağmen futbol şenliğine katılacak okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri, proje ve organizasyon hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için toplantıya katılım gösterdiler. Toplantıda katılımcılara proje bilgilendirme, işleyiş ve organizasyonla ilgili konularda bilgi vermek üzere antrenör Veysi Turan sunum yaptı.

 

Sunumdan sonra katılımcıların fikir ve önerileri dinlendi. Toplantıda söz alan Zübeyde Hanım İ.Ö.O Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ziya Sütçü, \"Sporun içinde olan insanlar olarak yıllardır, kulüplerin okullarla işbirliği içerisine girmesini ve buradaki yetenekli çocuklara sahip çıkması gerektiğini söylüyoruz. Ne yazık ki sesimizi bir türlü duyuramadık. Bu gün Batman Petrol Spor Kulübü bu sesimizi duydu ve çok yerinde bir karar alarak TFF`nin kulüplerle okulları buluşturan, gönüllülük esasına dayalı bu projesine destek vererek bu düşüncemizi hayata geçirecek çok önemli bir adım attı. Batman Petrol Spor Kulübü` nü bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum\" dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir