• DOLAR 32.589
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2429.98
  • ...
Gaziantep’in en büyük ilçesini yakından tanıma fırsatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları her gün iki otobüs ve 4 gezi rehberi eşliğinde ilçede yapılan çalışmaları ve projeleri gezdirerek hizmetleri tanıtıyor.

Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi, vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak yaptığı ilçe gezisinde 40 ve 60 kişilik gruplar oluşturularak, sabah saat 09.00'dan 16.00'ya kadar ziyaretçileri belediyenin tahsis ettiği otobüslerle rehberler eşliğinde gezdirerek Şahinbey'i tanıtıyor.

Her gün ortalama 240 kişi Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarını, projelerini ve müzelerini geziyor. Şahinbey ilçesinde yaşayan vatandaşların katıldığı gezilerde 2015 yılından bu yana 100 bin 309 kişi Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarını yakından gördü.

Şahinbey Milli Mücadele Müzesi,  İslam Bilim Tarih Müzesi, Türkiye’nin en büyük parkı olan bir milyon 700 bin metrekare alana sahip Yeşilvadi Millet Bahçesi’nde tren gezisi ve Şehreküstü Konakları gibi projeleri gezerek yerinde gören vatandaşlar bildikleri mekanları da daha yakından inceleme fırsatı buluyor.

Şehir turuna katılan vatandaşlar bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir