• DOLAR 32.565
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2416.87
  • ...
Nafaka mağdurları Adalet Bakanıyla görüşmek istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhsin Şenol-DOĞRUHABER

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu kurucusu İlhan Ergincan, gazetemize yaptığı açıklamada aylardı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den randevu talep ettiklerini fakat bir türlü geri dönüş sağlanmadığını belirtti.

“YOĞUN BAKIMDA YATAN HASTA ESKİ KARISINA NAFAKA ÖDEDİĞİ İÇİN GÖRÜŞMEK İSTİYORUZ”

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu adına konuşan İlhan Ergincan, “Adalet Bakanımız 5 aydır her gün talep oluşturduğumuz halde mağdurlara kapısını kapatıyor. Biz gerçekleri Sayın Gül’e anlatmak için randevu talep ediyoruz. Bu gerçeklerden biri de eşi yoğun bakımda yatan ve 28 yıldır nafaka ödeyen adamın dramıdır. Öyle bir adaletsizliktir ki mağdur yoğun bakımda yatarken ikinci eşi, kocasının hastane masraflarını, çocuklarının giderlerini ve en acısı vicdansız ilk eşin nafakasını vermek zorunda kalmaktadır.” dedi.

 “TOPLUMSAL SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞANLARA NEDEN RANDEVU VERİLMİYOR?”

Milyonlarca kişinin mağduriyetini anlatmak için randevu talep ettiklerini belirten Ergincan, “Sadece adalet arayan ve toplumsal sorunları çözmek için uğraşanlara neden randevu verilmiyor? Bizler kişisel isteklerimiz için değil toplumsal sorunlar için sizinle görüşmek istiyoruz. Bizler milyonlarca mağdurun sorumluluğu ve sorunlarının bilinci içinde sizle görüşmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir