• DOLAR 32.594
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2509.775
  • ...
Hırsızlık operasyonuna 2 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkez Şehitkamil ilçesinde iki ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konulurken, şüphelilerin çaldıkları eşyaları bir hurdacıya sattığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi'nde meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayının şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelenmesi sonucu şüphelilerin M.P ve D.U. olduğunu, polis ekiplerinin bir süre takip ettiği şüphelilerin çaldıkları eşyaları aynı mahallede bulunan İ.B V.D ve G.D'ye sattığını belirledi.

Şüpheliler evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.P ve D.U çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyet tarafından paylaşılan görüntüde ise M.P ve D.U'nun çalıntı olduğu değerlendirilen eşyaları İ.B V.D ve G.D'ye ait depoya indirme anı yer alıyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir