• DOLAR 32.523
  • EURO 34.892
  • ALTIN 2480.57
  • ...
Ocak Ayı Kur`an Meali Sınavı Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman merkezli Kur`an Nesli Platformu`nun daha önce duyurusunu yaptığı "Kur`an İkliminde Her Aya Bir Sınav" adlı programın sekizinci sınavı Türkiye genelinde yapılacak.
 
Konu ile ilgili olarak Kur`an Nesli Platformu`ndan yapılan açıklamada, "Kur`an-ı anlamak ve hayata aksettirme projesi olarak yapılan Kur`an ikliminde her aya bir sınavın sekizincisi Ocak ayının ilk haftasında yapılacak. 15 ve 16. Cüzlerden yapılacak sınavda toplam 40 soru sorulacak. Çeşitli hediyelerin verildiği sınava yoğun ilginin olması bekleniliyor. Türkiye genelinde 18 Kasımda yapılan Kur`an İlimleri ve Meal Sınavından dolayı üç ay ara verilen sınav, geçmişte olduğu gibi katılımcılar yine her ay iki cüzden sınava tabi tutulacak. Sorular sınavdan üç dört gün önce platforma destek veren sınav merkezlerine gönderilecek" denildi.
 
Son olarak açıklamada, "Bu sınavın aynı zamanda 2013`te yapılması planlanan Kur`an İlimleri ve Meal Sınavına hazırlık olması açısında önemli olduğuna inanıyoruz. Katılımcılara şimdiden başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.
(Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir