• DOLAR 32.513
  • EURO 34.624
  • ALTIN 2491.364
  • ...
​Gaziantep'te 965 konut hak sahiplerini buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen "Kuzeyşehir Toplu Konut Projesi"nin beşinci etap 965 adet 3 artı 1 dairelerin sahipleri belirlendi.

Kuzeyşehir konutlarında ev sahibi olmak isteyen yüzlerce vatandaş, Talat Özkarslı Spor Salonu'ndaki kura çekilişi heyecanı yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erdem Güzelbey ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ile TOKİ Gaziantep Projeler Koordinatörü Hasan Hüseyin Çelik, kuraya katılarak ev sahibi olanların sevincine ortak oldu.

965 adet 3 artı 1 daire için başvuran 2 bin 543 kişi arasından sıyrılarak ev sahibi olmaya hak kazanan Ökkeş Gençoğlu, "5-6 sefer yazılmıştım kısmet bugüneymiş. Mutluyum, çok şükür. Kiradaydım ev sahibi olacağız." dedi.

Gülden Ergan ise "Ev çıktığı için çok mutluyum. İlk defa yazıldım, kiradaydım. Kısmet, seviniyorum, çok mutluyum." diye konuştu.

Ev sahibi olmayı çok istediğini belirten Hasan Abar da şunları bildirdi: "Bir kere başvurdum. İçimde çıkmayacak diye kuşku vardı ama şansımıza çıktı."

10 yıldır kirada yaşadıklarını anlatan Fatma Kaplan da "Çok sevinçliyim, çok mutluyum, çok teşekkür ederim. Ev sahibi olmayı hiç beklemiyordum, çok şaşkınım." ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir