• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Fabo Güvencesi ile
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ülkemizde, tamamen yerli sermaye ile kurulmuş kuruluşlardan birisi olan ve 16 yıldır hizmet vermekte olan Fabo, alanında bir numara bir firmadır. Verdiği hizmetler ve imkanlar neticesinde yalnızca ülkemizde değil, diğer birçok ülkede de hizmet veren ve verdiği hizmetler ile oldukça sevilen firma, giderek büyümekte ve gelişmektedir. Bu büyüme ve gelişme ile beraber, ilke ve sorumluluklarını asla es geçmeyen ve her geçen gün daha büyük sorumluluklar alarak, özellikle müşteri memnuniyetini baz alan çalışmalar yapan firma, çeneli kırıcı, kırma eleme tesisi, mobil tesisler, tersiyer kırıcı birçok farklı ürün ile 43'ten fazla ülkede hizmet veriyor.

Kırktan Fazla Ülkeye İhracat

Ülkemiz ile birlikte toplamda 43 ülkeye ürün satışı yapan ve ürünlerinini garanti, yedek parça onarım gibi önemli işlevlerini de eksiksiz yerine getiren fabo, giderek gelişiyor ve daha büyük bir firma haline geliyor. Çalışmaları ve kaliteli ürünleri ile tüm dünyada tercih edilen ve kullanılan Fabo, hizmetlerini de giderek geliştiriyor ve artırıyor.

Çeşit Çeşit Ürünler ve Yedek Parça Desteği ile

Ürünlerinin sağlamlığı ve kalitesinin, daima arkasında duran Fabo, ayrıca ürünleri için sürekli onarım ve yedek parça hizmeti de sunuyor. Bu sayede müşterinin maliyetlerini minimuma çeken ve kullandığı, satın aldığı ürünleri uzun süre kullanmasını sağlayan firma, bu alandaki hizmetlerini de giderek geliştiriyor. Firmanın tüm hizmetlerine ve ürünlerine, kendi resmi sitesi olan fabo.com.tr adresinden erişebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir