• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Hamas: Hedefimiz ülkemizi işgalden kurtarmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Salah yaptığı açıklamada, "Yolumuz tek ve Filistin'e doğru. Hedefimiz ülkemizi işgalden kurtarmak ve ülkemize dönmek." dedi.

İşgal rejiminin bölgedeki tüm kötülüklerin başı olduğuna işaret eden Salah, Amerikan projesinin bölgeyi siyonistlerin bakış açısına göre yeniden düzenlemeyi hedeflediğini belirtti.

İşgalcilerle her gün çatışma halinde olduklarına dikkat çeken Salah, projelerinin Filistin'i özgürlüğüne kavuşturmak olduğunu ve ümmeti savunduklarını söyledi.

Salah, Filistin'in işgalden kurtulmasının ancak direnişle ve siyonist projeye karşı koymakla mümkün olabileceğini kaydetti.

Yüzyılın Anlaşması'nın Filistinli mültecilerin dönüş hakkını, Kudüs'ü ve mültecileri hedef aldığını bildirerek, "Evinden zorla çıkarılan Filistinli mültecilerin direnme ve evine dönme hakkı var." dedi.

Hamas lideri, İslam ümmetini Filistin davasına destek vermeye çağırarak, Filistin konusunun iç çekişmelere alet edilmemesini istedi.

Lübnan Çalışma Bakanlığı'nın Filistinli mülteciler hakkındaki kararını da eleştiren Salah, 70 yıl önce zorla göç ettirilmiş mültecilere yabancı işçi muamelesi yapılamayacağını belirtti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir