• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Heniye: Gazze Düşmanın Kırılma Noktasıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Gazze zaferini önce Allah`ın yardımı, ardından direniş gruplarının hazırlığı, birliği ve Filistin halkının ortaya koyduğu vahdetin sağladığını belirten Heniyye, "İşgal altındaki bütün Filistin topraklarını kurtarma yolunda kazanılan zafere birçok hususun önemli katkısı olmuştur. Zafer öncelikle Allah`ın yardım ve inayetiyle oldu. Çünkü O yardımcı, destekleyici ve koruyucudur. Bu yardımından, ayaklarımızı sabit kıldığından, doğru karar almamızı sağladığından dolayı ona hamd ediyoruz" dedi.
 
Heniyye devamla şunları söyledi: "Yine bu zafer, direniş güçlerinin köklü çaba ve hazırlıklarının da bir sonucuydu. İki savaş arasındaki süre hazırlık aşamasıydı. Gece-gündüz demeden çalıştılar. Binlerce mücahit yerin altında çalışırken, bir o kadarı da yerin üstünde çalıştı. Yine onlarcası bu hazırlık aşamasında ve cihad meydanında şehit oldu. Bu zafere hazırlık yaparken en az 40 kişi şehit oldu."
 
Heniyye konuşmasının sonunda, Hamas Hareketi`nin kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere dışarıdan gelen heyetlerin yanında içeriden katılan bütün Filistin gruplarına da teşekkür ettiklerini söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir