• DOLAR 32.576
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2420.256
  • ...
Elazığ Umut Kervanı Kurban Bayramında  da durmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptığı hayır yardımlarıyla tanınan Elazığ Umut Kervanı, Kurban Bayramında da faaliyetlerine devam etti. Elazığ Umut Kervanı Gönüllüsü Ömer Canpolat yaptıkları faaliyetlerle ilgili şunları dile getirdi,

“Elazığ Umut Kervanı olarak hayırseverlerin bizlere vermiş olduğu kurban vekâleti ile toplamda 6 büyükbaş 4 küçükbaş kurban kestik. Toplamda 1ton 400 kilo kurban etini, tespit edilen 600 aileye ulaştırdık. Bizleri tercih ettiklerinden dolayı Umut Kervanı olarak kurban sahiplerine teşekkür eder ve mağdur muhtaç yetim ailelerin evlerine umut olduklarından dolayı Rabbim kurbanlarını kabul etsin.”

Kurban kesimi esnasında kendilerini hayrette bırakan bir anıyı da aktaran Canpolat şunları dile getirdi,

“ iHO-EBRAR`ın bize bağışladığı kurbanı keserken hayvanı tekbirlerle kestiğimiz anda hayvanın bir insan gibi Allahu Ekber demesi bizleri aşırı derecede heyecanlandırdı. Rabbimizin birliğini bu şekilde haykıran kurbanlığın sesini kesimhanede bulunan tüm kardeşlerimiz şahit oldular ve çok heyecanlandılar. Keşke o an kameralarımız çalışıyor olsaydı ve tüm dünyaya bu haykırışı izletebilseydik.” dedi. (Murat Polat-Elazığ)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir