• DOLAR 32.57
  • EURO 34.929
  • ALTIN 2436.602
  • ...
Bu illerimiz için  kuvvetli yağış uyarısı yapıldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli ve çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış sonrası meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Ankara, Kırıkkale ve Çankırı'daki kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Yapılan uyarılara göre, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı'da yarın (17.08.2019) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren, pazar (18.08.2019) sabah saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Batı Karadeniz'deki kuvvetli ve çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Batı Karadeniz Bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın (17.08.2019 Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren, pazar akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 Kg/m2), pazar günü (18.08.2019) ise Sinop, Kastamonu ve Bartın kıyı kesiminde yer yer şiddetli (76-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Marmara'nın doğusundaki kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Bursa) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın (17.08.2019 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir