• DOLAR 32.535
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2491.605
  • ...
Uyuşturucu ticareti yapan 2 Kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Valilikten yapılan açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Kısım Amirliği ekiplerince terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ve uyuşturucu madde ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Siirt ili, Kurtalan ilçesinde R.C. ve H.S. isimli şahısların birlikte hareket ederek, haksız kazanç elde etmek maksadıyla uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, şahısların ellerinde bulunan uyuşturucu maddeleri Kurtalan ilçe merkezindeki içici konumundaki şahıslara sattıkları bilgisi alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Alınan adli arama ve el koyma kararına istinaden, narkotik köpeklerinin de katılımı ile icra edilen aramalarda; 4 paket halinde satışa hazır vaziyette 250 gram esrar maddesi, bir adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi, bir adet cep telefonu ele geçirildi.

Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen malzemelere el konularak  Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verildiği belirtilen açıklamada, alınan talimatlar doğrultusunda 2 şüphelinin gözaltına alındığı ve şüpheliler hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin başlatıldığı belirtildi. (Murat Orhan-İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir