• DOLAR 32.601
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2496.078
  • ...
​Vatandaşlar parklara akın etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep'te 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip vatandaşların şehir dışına çıkmasıyla adeta boş kalan kentteki parklar, vatandaşlara alternatif tatil fırsatı oluşturuyor.

Yüzlerce çeşit bitki türünü içinde barındıran ve içinde biyolojik gölette bulunan Dülük Tabiat Parkı ve kentteki diğer parklar Kurban Bayramı tatilinde binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

İçerisinde biyolojik gölet bulunan ve yüzlerce çeşit bitkiden oluşan, doğal güzelliğiyle de ziyaretçilerini kendisine hayran bıraktıran Dülük Tabiat Parkı'nı Kurban Bayramı tatilinde binlerce kişi ziyaret etti.

Şehitkâmil ilçesindeki Dülük Ormanı’nın içinde bulunan Dülük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz hizmet verdi. Arife günü de dahil 5 gün boyunca binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Dülük Tabiat Parkı, temiz havada piknik yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

Toplam 5 gün boyunca binlerce kişiyi ağırlayan Dülük Tabiat Parkı, ziyaretçilerine sevdikleriyle birlikte güzel anlar yaşattı. Dülük Tabiat Parkı’nı 5 günde yaklaşık 15 bin kişi ziyaret etti.

Aileleri, dostları, arkadaşları ve sevdikleriyle parkta keyifli vakit geçiren vatandaşlar, ailece piknik keyfi yaptılar.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Dülük Tabiat Parkı’na geldiğini belirten Fatih Çoban, “Ücretsiz giriş uygulaması çok güzel olmuş. Giriş ücretleri zaten cüzi bir miktar ama girişte yoğunluğun olmaması açısından çok iyi oldu. Kapıdan girerken kimse durmak zorunda kalmıyor. Diğer türlü girişte yoğunluk oluşuyordu. Bu durumdan rahatsız oluyorduk ücretsiz giriş uygulaması çok hoşumuza gitti.” dedi.

Ücretsiz giriş imkanı uygulamasının yanı sıra ailesiyle birlikte çok güzel bir ortamda vakit geçirdiklerini dile getiren Elif Yağmurlu da “Ailemizle birlikte eğlenmek için Dülük Tabiat Parkı’na geldik. Bayram dolayısıyla girişte herhangi bir ücret uygulaması yoktu. Uygulama çok iyi olmuş. En azından araçlar sıkışmadı, ücret vermek için beklemedik. Burada çok güzel bir ortam var. İmkanlar da çok iyi. Su yerleri, mescidimiz var. Ailelerin arayacağı her imkan var. Çocuklarımız, park alanlarında oynuyor.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir