• DOLAR 32.501
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2430.519
  • ...
HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığı hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, beraberindeki heyetle birlikte, Kurban Bayramı münasebetiyle Bitlis Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Bitlis Devlet Hastanesine gelen Gül, yatan hastaları odalarında ziyaret ederek, hem bayramlarını kutladı hem de kendilerine gül verdi. Hasta yakınlarıyla ayaküstü sohbet eden Gül, hastalar hakkında bilgi alarak, hastalara acil şifalar diledi.

Hasta yatan bölümündeki personelin de bayramını tebrik Gül, hasta ve hasta yakınlarına ilgi gösterilmesi noktasında, çalışan personellere tavsiyelerde bulundu.

Kurban Bayramında kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve yakınları, bu tür ziyaretlerin toplumda yaygınlaştırılması gerektiğini belirttiler.

Ziyaretin ardında gazetecilere açıklamada bulunan Gül, müminin, mümin üzerindeki haklarından birisinin de hastalandığında onu ziyaret etmek olduğunu hatırlatarak, akraba, hasta ve yaşlı ziyaretlerinin ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti.

Ziyaretin ardından Gül ve beraberindeki heyet, hastaneden ayrıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir