• DOLAR 32.506
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2499.016
  • ...
MHP ve İYİ Parti’den HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatı münasebetiyle taziyelerin ve Kurban Bayramı münasebetiyle bayram tebriklerinin kabul edildiği HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına ziyaretler sürüyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı M. Salim Ensarioğlu ve MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Cuma günü kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mehmet Yavuz için HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına taziye ve bayram ziyaretinde bulundu.

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ve Eğitim-Bir-Sen ziyareti

Öte yandan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığına gün içerisinde AK Partili Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ve Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkan Vekili Muharrem Akkum tarafından da taziye ve bayram ziyaretleri gerçekleşti.

Taziye ve bayram ziyaretleri için gelen heyetleri HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ağırladı.

Ziyaret için gelen heyetler merhum Mehmet Yavuz’a Allah’tan rahmet dilerken, ailesi, sevenleri ve HÜDA PAR camiasına sabır temennilerinde bulundu.

Ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Turgut, heyetlere teşekkürlerini iletti.

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etmiş, memleketi Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde toprağa verilmişti. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir