• DOLAR 32.342
  • EURO 35.196
  • ALTIN 2245.236
  • ...
HÜDA PAR’dan taziye ve teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatı nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop olmak üzere taziyelerini ileten herkese teşekkür etti. Mesajda ayrıca Yavuz ailesine taziye dilekleri tekrar iletildi.

"Şüphesiz biz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz" ayetine atıfta bulunulan mesajda, HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz’u ebediyete uğurlamanın hüznünü yaşadıkları ifade edildi.

Taziyelerini iletenlere teşekkür edildiği mesajda;

"Başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan,

Meclis Başkanı Sayın Mustafa Şentop,

Irak Kürdistan Bölgesi Eski Başkanı Sayın Mesut Barzani,

Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül,

Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu,

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan,

İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Sayın Molla Enver Kılıçaslan olmak üzere;

Acımızı paylaşan, kederimizi hafifletmek için cenaze merasimine katılan, ailesi ile birlikte taziyeleri kabul ettiğimiz Adıyaman/Kahta’ya, Genel Merkezimize, teşkilatlarımıza ve yurtdışı temsilciliğimize yurt içinden veya yurt dışından bizzat gelen, telefonla veya yazılı mesajla taziyelerini bildiren;

Milletvekilleri, valiler, yabancı misyon görevlileri, siyasi parti, sendika, meslek odaları, dernek, vakıf, cemiyet ve cemaat temsilcilerine, akademisyenlere, basın mensuplarına ve bütün dostlara teşekkür ederiz." denildi.

Rahmetli Yavuz’un ailesine de başsağlığının iletildiği mesajda, "Bu vesile ile Mehmet Yavuz kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet; başta eşi Havva Yavuz Hanımefendi, çocukları İbrahim, Şevval, Zeynep Sude ve Meryem olmak üzere kederli ailesine, dava arkadaşlarına, dost ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Uzun süredir Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde kanser tedavisi gören ve Cuma günü vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, memleketi Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde toprağa verilmişti. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir