• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
“Mehmet Yavuz hocanın vefatı bizi derin üzüntüye gark etti”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatının ardından taziye mesajları devam ediyor. İstanbul Milletvekili Hasan Turan, gazeteciler Yakup Köse, Hamza Türkmen ve kanaat önderi Kadir Akaras tarafından da taziye mesajları iletildi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük’e başsağlığı mesajlarını bildirerek HÜDA PAR’a sabır tavsiyesinde bulundu.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük’e, merhum Yavuz için taziyelerini ileten gazeteciler Yakup Köse ve Hamza Türkmen, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve HÜDA PAR camiasına sabrı cemil temennisinde bulundular.

Elibüyük’e kanaat önderi Kadir Akaras da taziye mesajlarını iletti. Akaras, rahmetli Mehmet Yavuz’un vefatından dolayı üzüntülerini dile getirerek, Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Ayrıca İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atilla, Yemen’de bulunduğu için taziye mesajını iletti.

Atilla mesajında, “Esselamu Aleykum çok değerli hocam. Değerli dava adamı Mehmet Yavuz hocanın vefatı bizi adeta üzüntüye garketti. Allah hocamıza gani gani rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına, size ve tüm HÜDA PAR camiasına başsağlığı diliyorum. Allah hepinize/hepimize sabrı cemil ihsan eylesin. Allah'tan geldik Allah'a aidiz, dönüşümüz de O'nadır. Siz değerli Müslümanların emanetini yerine ulaştırmak üzere yaklaşık 10 gündür Yemen'deyim. Yemen'de olmam hasebiyle taziyeye gelememem de Allah şahit beni ayrıca hüzünlendiriyor.” ifadelerini kullandı. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir