• DOLAR 32.603
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2504.771
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ve bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partiler arası yapılan bayramlaşmalar kapsamında, AK Parti, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nden heyetler HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Heyetler tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için başsağlığı diledi.

Ziyarette yapılan görüşmelerde merhum Yavuz’un vefatı başta olmak üzere Türkiye, dünya ve kent gündemi ele alındı.

HÜDA PAR’a Gaziantep İl Başkanlığına ilk ziyareti AK Parti gerçekleştirdi. AK Parti Gaziantep İl teşkilatı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Fatih Mehmet Fedaioğlu ve parti heyetinden oluşan heyeti, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve parti yönetimi karşıladı.

HÜDA PAR’a Gaziantep İl Başkanlığına daha sonra Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nden birer heyet, taziye ve bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Siyasi parti temsilcileri, geçtiğimiz cuma gecesi Hakk’a yürüyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için taziyelerini sundu.

Yavuz’un vefatından duydukları üzüntüyü dile getiren siyasi parti temsilcileri, merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve HÜDA PAR camiasına başsağlığı dileyerek, merhum Mehmet Yavuz’un herkes tarafından çok sevilen önemli bir şahsiyet olduğunu dile getirdiler.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, siyasi parti heyetlerine taziye ve bayram ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığından da heyetler, AK Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, BBP, CHP ve İYİ Parti’ye bayram ziyareti gerçekleştirdi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir