• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hilvan Belediye Başkanı Bayık vatandaşlarla bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi tarafından Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse, İlçe Müftü Vekili Aslan Ali Eryılmaz,  Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Encümenleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı veren Bayık, "Huzur, mutluluk, birlik, beraberlik ve insanların ortak sevinci olan Kurban Bayramı'nda, İslam'ın da emrettiği gibi dargınları barıştırmalı ve insanlara zarar veren davranışlardan kaçınmalıyız. Bayramlar kardeşlik ve sevginin yeşerdiği, fakirlerin unutulmayıp ihtiyaçlarının giderildiği özel günlerdir. Kurban Bayramımızın ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terör örgütüne karşı birlik, beraberlik ve istikrarımıza katkı sağlamasını Allah'tan diler, bütün İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Bayık, bayramlaşma programı kapsamında AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Jandarma komutanlığındaki askerler, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse ve polis mensuplarını ziyaret ederek bayraklaştı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir