• DOLAR 32.539
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2493.206
  • ...
SON DAKİKA
Bitlis Umut Kervanı yüzlerce aileye kurban etini ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Vakfı üye ve gönüllüleri, Bitlis’te kesilen kurbanların etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Bayramın birinci günü kesilen kurbanların ardından vakfın üye ve gönüllüleri tarafından paketlenen etler, ev ev muhtaçlara dağıtıldı.

Kurban etlerini yüzlerce aileye ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını belirten Umut Kervanı Vakfı Bitlis Temsilcisi Şahabettin Subaşı, bugün itibariyle kurban eti dağıtımlarını tamamlayacaklarını söyledi.

Subaşı, "Umut Kervanı olarak, kurban dağıtım çalışmalarımıza başladık. Bizlere vekâletlerini veren hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu yılda tespit etmiş olduğumuz yaklaşık 400 aile bulunmaktadır. Bu ailelere kurban etini ulaştırmak için çalışmalarımıza başladık. Öncelikle mağdur, yetim ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız bu ailelerin tamamına ulaşmaktır. İhtiyaç sahibi bu ailelerin tamamına ulaşabilmek için hayırseverlerin bizimle irtibata geçmelerini bekliyoruz. İnşallah Umut Kervanı olarak Bitlis merkez ve ilçelerinde kestiğimiz onlarca hayvanın etini, yüzlerce ihtiyaç sahibi insanlara ulaştıracağız. Tekrardan tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum." dedi. (Şükrü Tontaş- İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir