• DOLAR 32.548
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2430.869
  • ...
Bizutnava İslami’den HÜDA PAR’a taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatının artından Irak Kürdistanı’nda parti, STK ve kanaat önderlerinden oluşan heyetler tarafından Erbil HÜDA PAR Temsilciliğine yoğun taziye ziyaretleri devam ediyor.

Taziye ziyaretleri kapsamında Bizutnava İslami temsilcileri ve kanaat önderleri HÜDA PAR Erbil temsilciliğini ziyaret ederek taziyelerini sundular.

Mehmet Yavuz’un irtihali ümmetin acısıdır

Bizutnava İslami Rehberi Şeyh İrfan Abdulaziz adına Bizutnava İslami Siyasi Büro üyesi Abdullah Verti ve Şeyh İrfan Özel Sekreteri Hacı Kemal Ebdullah Verti, HÜDA PAR Erbil temsilciliğini ziyaret ederek Bizutnava İslami Rehberi'nin taziye dileklerini ilettiler. Abdullah Verti, Mehmet Yavuz’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini, merhum Yavuz gibi şahsiyetlerin irtihalinin hepimiz için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Erbil'in tanınan Kanaat Önderi ve İş Adamı Şêx Talib Mergesorî de HÜDA PAR Erbil temsilciliğini ziyaret ederek merhum Mehmet Yavuz’un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Mergesorî, Yavuz gibi bir şahsiyetin acısı ümmetin acısıdır, ümmetin başı sağ olsun, açıklamasında bulundu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir